Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.2.4]Computercraft MOD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mod Craft komputer jest wielki Mod i jest podobna do żadnej innej Mod widziałem.Współpracuje z ModLoader oraz daje możliwość zaprogramowania komputera przy użyciu Lua.Ten mod daje możliwość dokonania niesamowite czerwone przyrządy kamienne dużo łatwiejsze. Każdy komputer dodać do swojego świata odgrywa kluczową tablicy i ekranu.Każdy komputer posiada 6 wejść i gasi, które mogą być podłączone za pomocą dołączonych przewodów. Mod Craft komputer jest w pełni działa na serwerach dzięki czemu można mieć wspaniałe czerwone kamienne budowle na serwerze. Ten mod jest ciągle w fazie rozwoju. Ten mod jest stale aktualizujemy i ulepszamy, jest on dostępny w Minecraft 1.2.4 i jestem pewien, zostanie ono zaktualizowane do nowszych wersji po zwolnieniu.

Tekst wyżej jest tłumaczony.

Jak Craftować?

cR4mm.png

wwc1P.png

Download:

http://speedy.sh/2CjYT/ComputerCraft1.32.zip

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/4831c39dded4f2bba211c445c78de398ca8ef88a

Opublikowano

Jak dla mnie tania sztuczka żeby załapać subskrypcje i łapki w górę (żebranie już od początku filmiku). Mod prawie nic nie daje, raczej tylko po to żeby MC lagować.

ZBIERAM PLUSIKI

:D

Nie pomagam na PW, jak coś GG - 910897

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Ten mod jest stale aktualizujemy i ulepszamy,

Ups google tłumacz ? :D

Ciekawy mod. Po co mi jest tam dyskietka ?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Nie ma suba/lajka ani nic z tych rzeczy za google tlumacza i komerche na początku filmiku.

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...